Шукати в цьому блозі

вівторок, 7 березня 2017 р.

І слово, і пісня, жінко, тобі!



     Свято 8 березня... Саме цього дня ми вітаємо наших матусь, бабусь, сестер, вчителів, подруг — усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємне — зі святом весни, краси й любові, вітаємо і на роботі.
І сьогодні, якраз напередодні такого дня,  великою дружною родиною зібралися в читальному залі на своє свято учасники клубів «Надвечір'я» та «Розрада». Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо слово «жінка», розуміючи при цьому не прання, прибирання і приготування їжі, а квіти, свято і добрий настрій. Адже в цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Усе прекрасне в людині від променя сонця, і від молока матері.

     Літературні посиденьки пройшли в теплій весняній атмосфері. Сьогодні   було сонячно і тепло в  залі від безлічі усмішок чарівних жінок.Кожна прийшла зі словами привітань і найщиріших побажань.  Привітали із святом працівники територіального центру  по обслуговуванню одиноких Наталія Данилюк  та Макарук Олена. Цікавий сценарій підготували ведучі свята -  бібілотекарі Приймак Ірина  та Оліфір Лілія. За допомгою  інтернет-ресурсів тут були  представлені відео «Жіноче щастя»  вірш Світлани Костюк, вірш «Жінка в свт приходить для любові»читає  Ірина Наквацька та сюжети  із п'єси «Кайдашева сім'я», читали усмішки Павла Глазового. А прекрасний голос і чарівні пісні присутнім подарувала викладач музичної школи Тетяна Шиманська.
     До свята жінки в читальному  залі центральної районної бібліотеки оформлено книжково-ілюстративну  виставку «Українська жінка-живий спогад    Нескореної України».
     Окрасою виставки стали фотографії наших землячок, які  вносять свою часточку  у долю нашої держави.
     Хоча в основному учасники клубів на заслуженому відпочинку, але вони живуть турботами і проблемами нашого  сьогодення.  Вони із цікавістю переглянули  фото-виставку «Герї серед нас», присвячену учасникам АТО.






Немає коментарів:

Дописати коментар