Шукати в цьому блозі

неділю, 28 травня 2017 р.

"Тільки разом"



             Шахи - одна з найкращих і найпоширеніших ігор у світі. Деякі спеціалісти стверджують, що їм понад 5000 років! Шахи розвивають пам’ять і увагу, кмітливість і математичні здібності, логіку і фантазію, виховують волю, винахідливість, характер, посидючість. Шахи також сприяють становленню особистості, вчать логічно мислити й планувати свої дії. Шахи були і залишаються найінтелектуальнішою грою всіх часів і народів.
            28 травня  в читальному залі  відбулися  Іваничівські районні командні  змагання  з шахів «Тільки разом».  Ці змагання   проводилися з метою:
                          - популяризації і розвитку шахів серед населення району;
                          - підвищення спортивної майстерності і спортивної кваліфікації шахістів району;
                          - визначення найсильнішої команди Іваничівського району.
Загальне керівництво з організації та проведення змагання здійснювало  Іваничівське представництво Фонду Ігоря  Палиці   «Тільки  разом».
Участь в змаганнях взяли  команди: Павлівської, Поромівської , Литовезької ОТГ та селища Іваничі.                

          З першого туру розгорнулась безкомпромісна боротьба за призові місця, і до останнього туру не було відомо  ні команди переможця турніру, ні його призерів.
 Всі учасники демонстрували достойний шаховий рівень та хорошу гру. Змагання проходили в теплій і дружній атмосфері.









Головний суддя  Лойко С.І оголосив результати змагань .
Переможцями  стала  команда  селища Іваничі.  Вона  виборола перше місце  і набрала найбільшу  кількість очок -12.  Друге -  команда ОТГ Павлівка-8,5.   Третє-команда  Литовезької ОТГ-7.   І на четвертаму місці  команда Поромівської  ОТГ- 2очка.
Представник Іваничівського представництва  Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Кислий П.П. вручив  іменні грамоти та сертифікати.

 












 Загалом, "шаховий" день вдався на славу.

Немає коментарів:

Дописати коментар