Шукати в цьому блозі

неділю, 11 грудня 2016 р.

Вінець краси людської - жінка-мати

     Жінка, мати, берегиня... Природа наділила жінку особливою силою. Ця сила незрима, тонка та лагідна, але водночас велика та стихійна.

     Доля української жінки зазнала тяжких випробувань: кріпацтво, голод, репресії, заробітки, війну. Яскравим прикладом цього стали й нинішні події на Сході України. З ініціативи "Спілки матерів службовців Іваничівщини" матері і дружини, які втратили своїх синів і чоловіків в АТО, зібралися в читальному залі. Вони розповідали свої історії та про біль, який доводиться терпіти, підтримували одна одну.
     Доповненням  стали відеоролики та пісні про жінку-матір, жінку-захисницю, жінку-учасницю АТО,  що транслювалися протягом усього заходу.
     З болючими актуальними питаннями звернулися до заступника голови РДА Людмили Войтович та головного спеціаліста персоніфікованого обліку пільг управління соціального захисту Іваничівської РДА Ірини Катеринчик.
     Діалог жіночий продовжився за чашкою ароматного чаю і спогадами про найдорожче, тих, кого вже немає з ними, але які завжди живуть в їх серцях.


Немає коментарів:

Дописати коментар