Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Семінар-тренінг "Інноваційний шлях публічної бібліотеки до надання електронно-бібліотечних послуг"

     19 жовтня на базі Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки відбувся семінар-тренінг завідувачів відділів автоматизації та бібліотекарів з інформаційних технологій   на тему: «Інноваційний шлях публічної бібліотеки до надання електронно-бібліотечних послуг». 

     Привітали учасників – фахівців, виробнича діяльність яких пов’язана з використанням комп’ютерної техніки, – директор ВДОУНБ імені Олени Пчілки Людмила Стасюк та заступник начальника управління культури облдержадміністрації Віталій Стрільчук.
     20 жовтня учасники семінару-тренінгу ознайомилися з роботою бібліотеки-філії с. Любитів, зокрема з роботою пункту надання нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернет. Відвідали музей-садибу Лесі Українки у селі Колодяжне.
     У Ковельській центральній районній бібліотеці відбувся круглий стіл «Представлення інноваційних бібліотечних послуг у публічних бібліотеках Волині».
     Всі учасники заходу мали змогу поспілкуватися за «круглим столом», висловили свою думку з приводу покращення якості обслуговування користувачів у своїх бібліотеках, а також визначили напрямки розвитку інформаційних технологій у бібліотечних установах кожної ЦБС.   










  

Немає коментарів:

Дописати коментар