Шукати в цьому блозі

вівторок, 9 січня 2018 р.

Пам'яті Анатолія Витрищука



               12 січня минає скорботний рік, як відійшов у Вічність
         відомий на Волині  митець – Анатолій Сергійович Витрищук                  
     з Іванич – фотохудожник,   якого знав чи не кожен житель Прибужжя.


Опис : C:\Users\public.bibliomist-ПК\Desktop\10.jpg         Життя – як книга, у якій відомо початок і кінець, а між ними – таємничий простір , що залежить від вибору людини. Саме вона відповідає за свій життєвий шлях. Доля обділила Анатолія здоров'ям, але наділила неабияким талантом художника та фотографа. Бо він бачив світ по іншому, через фото  -        об  ‘єктив, який був направлений виключно на природу. На кожному знімку – окрема історія. Незабутня мить збережена за допомогою фотоплівки   і графіки.            


         Жив мудро, з  відкритим серцем і щирою душею, і залишив по собі добру пам'ять.Пам'ять про нього – чиста і світла назавжди залишиться  в його світлинах. Кожна його світлина – це пам'ятка, в якій зафіксовані мальовничі  куточки рідного краю. Адже любов до рідної природи,до неньки-України жила у серці цієї незламної і трудолюбивої людини. І  цю красу він вчив нас берегти , примножувати і захищати. Він вчив нас любити природу, свій край, те що нам дороге і близьке.




         Більше не ступить на поріг книгозбірні, не посміхнеться, не передзвонить по телефону, не поділиться своїми думками.
          Всіх,хто знав Анатолія Сергійовича, пом’яніть його щирою молитвою і добрим словом.  Це буде найкращою пам’яттю про цю світлу людину

Немає коментарів:

Дописати коментар