Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

"Засніжена симфонія Різдва"



     Різдвяні та Новорічні свята – це дні, які сповнені у нашій підсвідомості казковістю, надією, здійсненням мрій і бажань. Саме про це свідчить нам історія: людство у будь-якій ситуацій, у будь-який складний період завжди чекало на Новий рік, на Різдво, бо вірило у краще світле майбутнє, яке принесе з собою новий рік.
      Магія новорічних свят панує у нашій бібліотеці. Тут  діє виставка – інсталяція, де висвітлено особливості українських свят, традицій, звичаїв і пов’язаних з ними атрибутики, символіки -  з давніх часів до наших днів.

     А користувачам абонементу святкового настрою додає розгорнута тут фольклорно-книжкова скатертина «Магія зимових українських свят».
Колектив районної бібліотеки  вітає  з Новим роком та Різдвом Христовим!
      Нехай всі ваші неприємності та негаразди залишаться в минулому році, а прийдешній рік буде сповнений тільки позитивними емоціями та добрими подіями.
           Тепла, вам, у ваших оселях та душах, хай любов і Божа благодать супроводжують вас всюди. Нехай таїнство Різдвяної ночі огорне своєю чарівністю і подарує незабутні хвилини миру, затишку і благодаті, а святкова коляда звеселить душу.


1 коментар: