Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

"Цікавість ціною життя:знай, щоб захистити себе"


1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ - позитивними людьми.
      СНІД - це страшне невиліковне захворювання. Ми чуємо, як про нього говорять інші, використовуючи такі слова, як "кров", "наркотики", "смерть". Ця проблема і її наслідки безпосередньо стосується кожного. Тому, щоб нагадати підліткам про цю загадково- невиліковну хворобу у бібліотеці було проведенно відеоурок "Цікавість ціною життя: знай, щоб захистити себе".

       Для залучення молоді до читання художньої літератури, було показано буктрейлери  до книг, в яких піднімається тема СНІДу. Книги надзвичайні та варті уваги. Це С. Талан  "Коли ти поруч" та О. Печорна "Грішниця".
      Щодо обізнаності з питань ВІЛ/СНІДу серед учнів старших класів проведено також анонімне анкетування. Де було запропоновано відверто висловити свою думку стосовно ряду питань.
     На закінчення, бібліотекар абонементу Світлана Макарова наголосила присутнім, щоб кожен з них усвідомив усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробив усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім'ю.

     

Немає коментарів:

Дописати коментар