Шукати в цьому блозі

середу, 29 листопада 2017 р.

"Історія японської архітектури та мистецтва"







2017 рік за ініціативою Президента України оголошено роком Японії в Україні. Цього року виповнюється 25-ліття  часу визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між нашими країнами. А 45 років тому, за словами Президента України , «духовні столиці наших держав – Київ і Кіото – розпочали історію своєї дружби та тісних обмінів».  Це ще один крок на шляху до співдружності двох країн, а зближення українського та японського народів посприяє розвитку діалогу культур, таких своєрідних і цікавих.
У межах заходів до Року Японії в Україні відвідувачам  читальної зали запропоновано ознайомитись з тематичною книжково-ілюстративною  викладкою «Японія: Країна Вранішнього Сонця» представлену  добірками  кращих зразків японської художньої літератури, літературою про економіку, політику, культуру, мистецтво  та національні традиції японців.
Працівники бібліотеки вирішили доторкнутися до вивчення загадкової Японії, ознайомити користувачів із кращими зразками японської культури, переглянувши  відеознайомство-огляд  «Історія японської архітектури та мистецтва» 

Немає коментарів:

Дописати коментар