Шукати в цьому блозі

середу, 16 вересня 2015 р.

Лас-Вегас аплодував дівчині з Іванич

      Бурхливими оплесками та квітами  в залі засідань районної державної адміністрації зустрічали чемпіонку світу  з спортивної боротьби Оксану Гергель та  учасницю чемпіонату світу з вільної боротьби Оксану Ващук.У заключний день чемпіонату світу-2015 зі спортивної боротьби, що проходив з 7-12 вересня в місті Лас-Вегас (США), на найвищу сходинку п'єдесталу піднялася Оксана Гергель, яка стала чемпіонкою світу у ваговій категорії до 60 кг. У фінальній зустрічі перемогла монгольську спортсменку з рахунком 10:7.
     Ім'я Оксани Гергель сьогодні стало широко відомо за межами нашої країни. ЇЇ успіхами пишається не тільки спортивна родина, але й усі земляки. Наші борчині є гордістю не тільки Волині, а всієї України.
     Спортсменок вітали  голова районної ради Віктор Вілентко, заступник голови районної ради Юрій Мазурок, перший заступник голови районної державної адміністрації Теодор Гавінський, старша медсестра районної лікарні Алла Козак, рідні, друзі, колеги.
Заслужений тренер України, Почесний громадянин Іваничівського району, наставник дівчат Іван Палій запевнив: «Ми здобудемо ліцензію на олімпійські ігри і в одній, і в другій ваговій категорії!!! Адже, команду з 8 учасників представляли двоє наших землячок!!!».
   Спортсменкам побажали успіхів у подальшому житті на шляху спортивної творчості, легких стартів та вдалих фінішів .Музичні вітання подарували Світлана Сидчук та Інна Москаленко.
Ведуча - провідний бібліотекар Приймак Ірина.

Немає коментарів:

Дописати коментар