Шукати в цьому блозі

неділю, 23 серпня 2015 р.

Небесно-золотий стяг


     Український прапор - не просто знак держави. За рік війни синьо-жовтий символ для багатьох людей наповнився сильними емоційними переживаннями і численними змістами. Він став символом надії, перемоги і миру. Тому й День Державного прапора - не просто дата в календарі, а свято для кожного українця.
     Нині наш державний синьо-жовтий стяг промитий усіма дощами, добряче пошарпаний степовим вітром, пахне порохом, з ним найкращі сини України стали на захист Вітчизни і віддають за неї своє життя. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять солдатів, які загинули на сході України і всіх, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
     З нагоди відзначення та вшанування 11 річниці Державного прапора України церемонію освячення провів настоятель Свято-Покровського храму митрофорний протоієрей отець Андрій. Під мелодію Державного Гімну України урочисто синьо-жовтий стяг підняли кращі учні селища.
     Всі ми прагнемо одного - миру, спокою, міцної квітучої держави та чистого синього неба над головою, сказала у своєму виступі учениця 11 класу ЗОШ №2 ім. Юрія Лелюкова Атлас Наталія. Сьогодні Україна - це кожний з нас, тому від кожного з нас залежить, якою вона буде завтра. Кольори нашого прапора тільки дають надію. Все ж інше залежить від нас.
     Ведуча - провідний бібліотекар читального залу Ірина Приймак.






Немає коментарів:

Дописати коментар