Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Літературний вернісаж "Країна Казкомрій"

Нашу планету Земля населяє багато народів. І де народ не жив би – з ним живуть його казки. Казки найрізноманітніші, але в усіх народів світу є казки про боротьбу добра і зла, про дружбу, вірність. У казках висміюють боягузів,злих і жадібних людей, а прославляють сміливих, справедливих добрих. Добро породжує добро – так вчать казки. І всі народи натхненно бережуть у них вікову мудрість і заповіти дітям та онукам.

         З метою виховання у дітей любові до читання української народної казки, для школярів молодших класів, котрі проводять свій літній відпочинок  у таборі з денним перебуванням «Дружба» Колонської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. С. Дармофала сільським бібліотекарем було проведено літературний вернісаж. Учням було запропоновано об’єднатися у дві команди і спільними зусиллями подолати випробування чотирьох станцій вікторини-подорожі.
       Перша станція «Сторінками улюблених казок» містила питання, що характеризують головних героїв казок. На станції «Вгадай казку» чатували тестові питання щодо змісту творів. Третя станція «Швидкісний потяг» – де необхідно було швидко назвати другу частину імені відомих казкових героїв.

 На закінчення літературного вернісажу бібліотекар разом із дітьми провела веселу казкову фізхвилинку. 


Привернула увагу дітей книжково-ілюстративна виставка «На галявині казок», переглянувши її діти знову вирішили перечитати свої улюблені казки.

 Захід був дуже цікавим. Діти із задоволенням виконували завдання та отримували смайлики за вірні відповіді. Перемогла ж, звісно, дружба та потяг до знань і читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар