Шукати в цьому блозі

суботу, 6 серпня 2016 р.

зустріч із Святославом Пирожком



     В читальному залі відбулася зустріч з високим словом, з цвітом волинської еліти, талановитим   письменником,  і просто щирою, доброзичливою, відкритою до спілкування, сповненою душевної теплоти  людиною – Святославом Пирожком.

     Святослав Костянтинович - заслужений журналіст України,   генеральний директор Волинської обласної державної телерадіокомпанії . Відомий як автор газетних і журнальних публікацій, сценаріїв телефільмів, лауреат багатьох Міжнародних і Всеукраїнських телефестивалів і конкурсів.
     Присутні на зустрічі прихильники творчості автора, серед яких заступник голови РДА Людмила Войтович, начальник відділу культури Олена Шумик та  бібліотечні працівники району , попали  під  вплив краси й сили художнього слова, ораторського мистецтва, великої ерудованості  та побажали  авторові здоров'я, творчої наснаги та подальших літературних здобутків.  
     Зустріч пройшла тепло і невимушено.  Приємним подарунком для працівників та читачів бібліотеки  стали  книги автора.
     Після зустрічі залишилися не тільки гарні враження, а  залишилася і гордість – за українську мову, якою творяться такі гарні вірші, якою спілкуються небайдужі, розумні люди, гордість за нашу Україну, в якій завжди були і будуть великі таланти і ті, хто ці таланти розуміє і любить.





  

Немає коментарів:

Дописати коментар