Шукати в цьому блозі

вівторок, 23 серпня 2016 р.

Нема ціни святині дорогій

     23 серпня, у День Державного прапора України представники влади, місцевих установ та організацій, учнівська молодь, депутати, громадськість традиційно зібралися в центрі Іванич для вшанування та проведення офіційної церемонії підняття Державного Прапора України.

     Український національний прапор. Це наш історичний дух, наша совість і символ нашої незламності. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної Української держави, а сьогодні розбудовуємо демократичне суспільство.
     Український прапор - це не просто знак держави. Він став символом свободи, надії, перемоги і миру. Нині синьо-жовтий прапор об'єднав нашу пошматовану країну, з ним ідуть у бій та перемагають. І саме Державний Прапор України супроводжує героїв у їх останню путь…
     Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні - Сергія Байдовського, наших земляків, які загинули в зоні АТО і всіх, хто віддали своє життя захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
     Святковий молебень та освячення Державного Прапора України провів настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій. Почесну місію підняття Державного Прапора України було надано учаснику визвольних змагань Сергію Міліщуку та учениці  "НВК ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 -гімназія" смт Іваничі Тетяні Чонтош.
     З вітальним словом перед присутніми виступили голова районної ради Андрій Бадзюнь та учениця "НВК ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 -гімназія" смт Іваничі Тетяна Чонтош.
     Ведуча заходу провідний бібліотекар читального залу Ірина Приймак.







  

Немає коментарів:

Дописати коментар