Шукати в цьому блозі

неділю, 8 травня 2016 р.

Хай буде пам'ять незгасима

     З нагоди відзначення в районі Дня пам'яті та примирення, 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Меморіалі Слави в райцентрі відбувся мітинг-реквієм та панахида за загиблими.

     В урочистому мітингу та покладанні квітів взяли участь помічник народного депутата Ігора Гузя Бокоч Андрій Михайлович, представники влади, духовенства, громадськості, чимало небайдужих краян та ветерани.
     Літію за загиблими відправили настоятелі Свято-Покровського храму Іванич митрофорний протоієрей отець Андрій та отець Василь. Хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих, усіх, хто не повернувся з тієї війни та війни, яка зараз триває на сході нашої країни.
     1418 днів і ночей війни. А поряд смерть, біль і страждання, але люди вистояли. Сили їм додавала пісня, яка нагадувала про дім, вселяла надію, підтримувала і зігрівала...
     Народний аматорський хор ветеранів війни та праці "Калина" РД "Просвіта" виконали пісні "Земле наша доле" та "Єднаймося люба родино". Прозвучала повстанська пісня у виконанні Сергія Міліщука.
      Ведуча заходу провідний бібліотекар читального залу Ірина Приймак.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар