Шукати в цьому блозі

понеділок, 21 листопада 2016 р.

Герої не вмирають... Просто йдуть...

Народе мій, пишаюся тобою:
Моя душа - частинка твого "Я".
Красою правди у святім двобою
Понад Майданом сонця лик сія...

     Україна заплатила високу ціну за свій Європейський вибір на Майдані і продовжує платити у війні на Донбасі, яку розв'язала московська влада, взявши курс на знищення української державності. Та ціна показує нам, що ми здобуваємо щось безцінне, що не вимірюється безвізовим режимом чи зоною вільної торгівлі. Ми відвойовуємо власну розтоптану гідність, Богом нам дану і свідчимо про неї світові. Революція гідності не тільки сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму, а й показала важливість національної ідеї.
    
Інформаційно-мистецький захід пройшов у залі райдержадміністрації, який провела бібліотекар абонементу Іваничівської ЦРБ Галина Дицьо. Перед присутніми виступили голова районної ради Андрій Бадзюнь та перший заступник голови райдержадміністрації Теодор Гавінський, які вручили матеріальну допомогу родині загиблого на майдані Сергія Байдовського та пораненим на майдані Петру Нагайовському та Володимиру Ткачуку.
Присутні зі сльозами на очах переглянули сюжети про Майдан, послухали зворушливі пісні у виконанні Аміни Шумик та дуету у складі Ніколь Мороз та Уляни Лободи.

Пример изображения 

Пример изображения 











 

Немає коментарів:

Дописати коментар