Шукати в цьому блозі

четвер, 2 червня 2016 р.

... А я свій біль у віршах виливаю...

     Всі ми зараз живемо не дуже легко, ну майже всі. І хтось уміє всі негаразди, біди, болі, печалі переплавляти в добру енергію для людей, або для своїх близьких. Це вміє Світлана Костюк - знана волинська поетеса.

     Викладач української мови та літератури, родом з Маневицького району, вона давно вже на Іваничівщині своя, і ця земля не чужа їй, а рідна.
     Пише вірші, звернені до людських душ і сумління, диктовані перу пам'яттю і думками про нинішнє наше життя-буття, хвилюється, вболіває за день завтрашній.
     Сьогодні ми познайомили всіх присутніх із новою збіркою поезій Світлани Костюк "Траєкторія самоспалення", доторкнулися до світлого, доброго, поетичного слова, до прекрасної особистості.
     В авторському виконанні прозвучали вірші із вищеназваної збірки і щойно написані, переглянули відеокліпи і послухали пісні на слова поетеси.
     Теплі слова вдячності адресували Світлані Степанівній заступник голови РДА Людмила Войтович, керуюча справами районної ради Ніна Шумська, начальник відділу культури Олена Шумик.
     Таких людей, як Світлана Костюк, не багато... І її треба берегти. Бо вона ще багато чого має сказати людям.
     Захід підготувала і провела бібліограф ЦБС Наталія Бойко.


Немає коментарів:

Дописати коментар