Шукати в цьому блозі

неділю, 11 жовтня 2015 р.

Вклоняємось доземно українському солдату!

            У нашому світі тільки ті вартості мають майбуття, за які людина готова боротися, які вона рішуче готова захищати, жертвуючи найдорожчим - життям. Серед цих цінностей перша - Україна, наш мудрий народ, наша щедра земля.

            Тому й постали в час смертельної небезпеки українські солдати, аби вигнати ворога зі своєї землі.
            Бійці, що повернулися додому, як ніхто знають справжню ціну війни і миру. На урок патріотизму, який пройшов в читальному залі з нагоди відзначення Дня захисника Ураїни були запрошені учні 8 класу Іваничівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та учасники АТО, наші земляки - Галас Олександр Петрович - капітан, Січкарук Андрій Анатолійович - солдат, Мяло Олександр Валерійович - капітан, Федорус Олександр Романович - солдат, Вілентко Віктор Анатолійович - старший сержант.
             Герої розповідали про події на сході України, про військову агресію з боку РФ та про патріотичний настрій наших бійців, про допомогу волонтерів та важливість підтримки захисників України.  Хоча й було видно, як важко пригадувати товаришів, які полягли від сил противника, і події, які багато в чому змінили не тільки погляди на життя, а й на важливість таких загальнолюдських цінностей і рис, як доброта, співчуття, самопожертва, вміння підтримати словом і ділом.
              Всі учасники заходу вшанували пам'ять загиблих на Сході України хвилиною мовчання.
                Програму заходу супроводжували виступи школярів. Вчитель О.Т. Лобода, від імені педагогів та учнів  висловила глибоку вдячність та шану бійцям за їхню мужність, за силу волі і витривалість.
               На завершення всім учасникам АТО  були вручені квіти та сувеніри.            
               Після  зустрічі у дітей залишилася віра у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар