Шукати в цьому блозі

вівторок, 10 березня 2015 р.

Доля звела мене з нею...

Під такою назвою у районній державній адміністрації було проведено вечір-зустріч, який зібрав журналістів-ювілярів, їх колег, гостей, друзів, читачів та дописувачів, щоб відзначити ювілей, який завітав на творчий поріг колективу Івангичівської районної газети "Колос".
   Саме 10 березня - 70 років від часу виходу першого номера районної газети, яка виходила  як "Селянська правда".
   Ювілейна дата - це завжди підсумок. Пережитого, зробленого, пройденого, відчутого і складання планів на майбутнє. Але це ще й добрий спогад, про тих, хто багато років завжди був поруч, з ким зустрічався кілька разів на день, чиї думки вислуховуєш, з ким сперечався й погоджувався.
  Подякувати за співпрацю і привітати з ювілеєм прийшли голова районної державної адміністрації Войтюк Ф. та заступник голови районної ради Мазурок Ю.
  Газета - це літопис краю, сказала ведуча заходу провідний бібліотекар читального залу Приймак І. Вона щотижня робить новий запис в особистий щоденник Прибузького краю. Із вершини років  вона переосмиcлює непросту історію, життя та розвиток району,  і є відмінною школою майстерності для творчих працівників. До слова запросили відповідального секретаря, який нагороджений нагрудним знаком "Почесний член спілки журналістів України" Леона Кондратюка.
 За цей період на журналістській ниві працювали творчі особистості. Поділилися спогадами,  в минулому редактори -  Сидорчук А. та Ліщук В., колега із Локач Івашко О.
Бо в непростий і нелегкий час випало доносити правду і саме від бачення та викладеного матеріалу залежить формування суспільної думки, продовжила Жук Н. завідуюча районнним відділом освіти і голова профспілки освітян М. Маковська. Подякувала за творчу співпрацю дописувач  газети десятикласниця  школи-гімназії  Сеньчук Софія.
Зараз часопис очолює відмінник народної освіти, член спілки журналістів України Тамара Гаврилюк. Вона сказала, що у нашій газеті працюють справжні ентузіасти і майстри своєї справи. Подякувала їм за взаєморозуміння і вручила ветеранам Дипломи.  Перегляд світлин всіх повернув  у історію творення часопису і навіяв приємні спогади.
Тріо РД "Просвіта" подарували музичні вітання.



























Немає коментарів:

Дописати коментар