Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 20 лютого 2015 р.

Їм у віках судилося безсмертя

     19 лютого 2015 року о 15.00 год на Меморіалі Слави, що у селищі Іваничі було багатолюдно. Тут зібралася вся громадськість Іваничівського району на відкриття меморіальної дошки  на честь загиблих земляків у зоні АТО та Героя  Небесної Сотні . Їх імена золотими літерами вкарбовано навічно у новітню історію української незалежності. Це Герой Небесної Сотні - Сергій Байдовський, і загиблі в зоні АТО на сході України - Михайло Грицюк, Володимир Якобчук, Ігор Кантор, Сергій Дармофал, Володимир Пушкарук і Станіслав Потапчук. 
     Ці герої поклали на жертовний вівтар своє життя. Але залишилася пам'ять про тих, хто вже ніколи не переступить поріг рідної домівки і не обійме маму, кохану та дітей, житиме вічно.
     Пам'ять про них - це наш біль і наша гордість. 
Вшанування розпочалося виконанням Державного гімну України. Право відкрити меморіальну дошку надається учасникам АТО Миколі Пиварчуку і Фітю Сергію. 
     На відкриття меморіальної дошки були запрошені батьки і рідні загиблих, учасники Майдану, учасники АТО та учасник Революції Гідності заступник голови обласної ради Пирожик Олександр. Вірші читали Лобода Уляна, учениця 9 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія, авторський вірш "Борцям за волю України", та Грисюк Іванна, учениця 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Колона, вірш "Небесна Сотня".











Літію за загиблими відправив настоятель Свято-Покровського храму митрофорний протоієрей отець Андрій та священнослужителі району

Ведуча заходу провідний бібліотекар читального залу Приймак І. О.


Родини загиблих біля меморіальної дошки



Учасник Майдану, один із організаторів відкриття меморіальної дошки, радник голови районної ради Бадзюнь Андрій


Покладання квітів


Герої - поруч... Зазвичай це прості і звичайні люди і найчастіше їхні подвиги невідомі. Учасник АТО, боєць 51-ї бригади - Фіть Сергій

Активіст Майдану, учасник АТО, голова районної ради Вілентко Віктор


Немає коментарів:

Дописати коментар