Шукати в цьому блозі

вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Не згасити вогонь пам'яті

     У затишній залі читального залу зібрались ветерани Великої Вітчизняної війни, вдови, воїни-афганці, щоб вшанувати 70-ту річницю визволення України від фашистських загарбників.
     70 років тому останній фашист покинув землю нашої Батьківщини. Але для цього потрібно було пройти кілометри шляху, щоб довгих три роки випробувань стали страшною ціною сьогоднішнього миру.
     У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю загиблих воїнів-визволителів та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій.
     Минають роки, змінюється покоління, і настав той час, коли наш народ став на захист єдиної, неподільної, соборної України. Болить серце і душа від того, що в мирний час щодня продовжують гинути наші батьки, чоловіки, сини і брати. І кожен українець сьогодні низько схиляє голови перед нашими героями, які полягли у роки війни, в зоні АТО, перед героями "Небесної сотні". Їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання.
     Присутні поділилися думками, згадали молодість і співали пісні воєнних років.
     Ведуча заходу провідний бібліотекар читального залу Приймак Ірина.









Голова районної державної адміністрації Бадзюнь Андрій, заступник голови районної ради Мазурок Юрій дякують ветеранам, тим, хто в смертельному бою з ворогом на своїх плечах виніс тягар війни і здобув перемогу










Сибіра Федір Якович - ветаран, учасник бойових дій

Музичне вітання від тріо районного дому "Просвіта"

Немає коментарів:

Дописати коментар