Шукати в цьому блозі

вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Шляхами мужності і слави

     Український народ є нацією дуже давньою. Прекрасні звичаї і традиції українців знайшли своє відображення в народному календарі. Є свята в нас, в яких тісно переплітаються події релігійні та історичні. Якраз таке свято ми відзначаємо сьогодні, 14 жовтня - свято Покрови святої Богородиці, День українського козацтва та 72 річниця створення УПА. У цей день з нагоди святкування на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку зібралися жителі райцентру. Перед присутніми виступили голова РДА Андрій Бадзюнь, заступник голови районної ради Юрій Мазурок, митрофорний протоієрей отець Андрій, учасник районного братства ОУН УПА Міліщук Сергій Федорович.
     Страшне лихо прийшло на нашу землю і тепер. Сьогодні десятки тисяч новітніх героїв захищають Україну на східному фронті. Про тяжкі воєнні будні розповів прямий учасник подій Руслан Кашаюк.
     Україна оповита сірим туманом, в якому сльози і кров українців. Всіх загиблих за незалежність України вшанували хвилиною мовчання. Також на заході прозвучали пісні і вірші у виконанні молоді Іваничівщини.









Немає коментарів:

Дописати коментар