Шукати в цьому блозі

четвер, 14 червня 2018 р.

«Ми даємо хворобам бій»

  Кожному з нас мати – земля дає свої сили. Тільки зумій їх взяти, знай свою землю матір, люби її і шануй. І кожна людина матиме великі життєві сили, щоб чесно і достойно пройти по цій землі. І немає жодної рослини на землі яка б не мала благотворної дії для людини. Вони виховують людину, облагоражують її, оберігають від голоду, холоду, хвороб, дають сили і наснагу.
            Щоб познайомити користувачів з лікувальним впливом рослин на здоров'я  людини, в районній бібліотеці для дорослих була проведена бібліотерапія 
(відео-екскурсія у світ лікарських рослин) під назвою "Ми даємо хворобам бій".  На захід були запрошені слухачі університету  ІІІ-го віку  та  клубів за інтересами "Надвечір'я та Розрада". Присутні відкрили для себе кілька сторінок книги здоров'я.   Ведуча заходу Ірина Приймак ознайомили гостей з властивостями лікарських трав, допомогла розширити знання про користь та застосування лікарських трав на практиці. Для гостей свята була запропонована виставка-порада  "Шукайте лікаря в природі".





Під час чаювання запрошені обмінялися рецептами оздоровчих чаїв.
Захід підготувала та провела-Ірина Приймак.

Немає коментарів:

Дописати коментар