Шукати в цьому блозі

четвер, 31 травня 2018 р.

«Так швидко весна відшуміла.І літо спалило мости…»

                              90-та весна зупинилась на порозі.
                              Тихо ронить на плечі травень пелюстки,
                              І сьогодні, можливо, у тихому смутку й тривозі
                              Вам прийдеться згадати, як стрімко минають роки.
У ці травневі дні свій поважний ювілей  відзначила  шляхетна людина, турботлива берегиня  сімейного вогнища, добра бабуся та прабабуся Віра Василівна Федчишина.

     Дев’яносто — солідна дата — Це тріумф життя. Є, що згадати і є чим пишатися.  Сьогодні у  клубі «Розрада» та «Надвечір’я» свято. То ж ми мали  особливу нагоду  говорити щирі та теплі слова, чарівній, милій, мудрій колезі. Жвава, з добрими очима жінка цього дня радо зустріла гостей, які приходили до неї, щоб щиро привітати її з ювілеєм.



Присутні бажали іменинниці жити довго і щасливо, щоб в такому родинному затишку відсвяткувати ще й 100-річний ювілей, а Віра Василівна в свою чергу щиро подякувала за  теплі слова та побажала кожному з присутніх усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї та настрої.










Свято проходило в невимушеній святковій атмосфері  за чашкою чаю  .
В кінці заходу всі щиро подякували організаторам,які докладають багато зусиль для організації та проведення  по-домашньому теплих, душевних зустрічей. «Спасибі за те,що  зустрічі в територіальному центрі стали тим місцем, куди нам хочеться йти. І цьому не завадить ні погода, ні якісь негаразди. Адже ми знаємо, що тут нас чекають, як вдома, тут нам завжди раді».
Ведуча Приймак Ірина, провідний бібліотекар читального залу .

Немає коментарів:

Дописати коментар