Шукати в цьому блозі

неділю, 17 липня 2016 р.

Шаховий турнір у бібліотеці

Вже багато років, починаючи з 1966, у всьому світі 20 липня відзначають Міжнародний день шахів.
Напередодні, в неділю, 17 липня вже традиційно зібралась шахова еліта району в читальному залі, щоб провести турнір, відзначити День шахів, відкрити нові імена. Організаторами виступили  сектор з питань фізичної культури та спорту РДА (завідувач - Семерей А.І.) та Іваничівська районна організація фізкультурно-спортивного товариства "Колос" (голова Радзивіло В. В.). Суддя змагань Лойко С. І. ознайомив присутніх з правилами турніру, присвяченого пам'яті Василя Паїсовича Бика, відомого любителя шахів, який все своє життя вчив і віддав популяризації шахів в районі. Тут, у стінах бібліотеки, постійно проводив шахові турніри.

У змаганнях взяли участь 10 учасників. На підсумки турніру завітали дружина Василя Паїсовича Кароліна Михайлівна, син Олесь та онучка Тетяна. Вони звернулися до присутніх із щирими словами вдячності, що підтримують добрі починання - "Я вірю, що часточка Василя Паїсовича залишилась у кожного із Вас і сьогодні він тут разом з вами..."
У цій безкомпромісній боротьбі третє місце зайняв Єдинак Петро Полікарпович, с. Колона; друге місце - Гуменюк Віталій Миколайович, смт. Іваничі. Перше місце та перехідний кубок вручили наймолодшому учаснику, студенту третього курсу Рівненського МЕГУ Троцю Ярославу. Всі переможці нагороджені грамотами та грошовими преміями.
Продовженням інтелектуальної гри відбувся конкурс розв'язування шахових позицій, Традиційно, перше місце - Герос Михайло, с. Литовеж; друге - Чубукін Олександр, смт. Іваничі; третє -  Тарасіч Адам Іванович.
Щиро вітаємо всіх учасників та організаторів!










Немає коментарів:

Дописати коментар