Шукати в цьому блозі

вівторок, 15 грудня 2015 р.

В горнилі суворих випробувань

     Час летить у вічність з космічною швидкістю. Не встигнеш оглянутися - і ти вже вчорашній. Щодня стає вчорашнім і наше теперішнє, та й наше майбутнє. Ми й не зогляділися, як уже в далекому минулому зосталася та страшна квітнева ніч 1986-го, коли людство мало що не потрапило в прірву атомного Армагеддону. Слава Богу, обійшлося! Ціною велетенських фізичних, матеріальних і духовних зусиль народу. Ціною тисяч життів...

     І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а і в грудні вже стало доброю традицією вшановувати тих, хто своїм життям захищав нас від атомного лиха. 14 грудня, в "День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС" в читальному залі зібралися всі, хто ціною власного здоров'я прийняв на себе удар техногенної аварії. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, чиї життя дочасно згоріли на високій траєкторії всенародного подвигу.
     Зі словами вдячності до ліквідаторів звернулася заступник голови РДА Людмила Войтович і завідувач сектору організаційної та кадрової роботи районної ради Олеся Лелюкова. Музичні вітання подарували працівники районного дому "Просвіта".





Немає коментарів:

Дописати коментар