Шукати в цьому блозі

четвер, 10 квітня 2014 р.

Моральні цінності в моєму житті


     Сьогодні тема години моральності, яка відбулась у стінах школи №1-гімназії, надзвичайно проста, доступна, але з глибоким змістом, який пронизує слово "доброта". Її мета - виховати в учнів почуття добра, чуйності, закріпити уявлення про моральні цінності людини, вчити цінувати милосердя, виховувати активну життєву позицію, відчуття громадськості.
     Мабуть не має на світі жодної людини, яка б не замислювалась над змістом життя, над вічним питанням як і для чого жити. В чому суть життя?
     Люди різні, але для кожної людини є одне правило: треба прожити життя з гідністю. Це значить - "залишити після себе добрий слід на землі", тоді про тебе будуть пам'ятати і згадувати хорошим словом. Щоб бути справжньою людиною ти повинен бути добрим, щедрим, милосердним, вихованим, гідним того, щоб жити на Землі. 
     Учні 10-Б класу (класний керівник Павлович Н. П.) ЗОШ №1-гімназія спілкувалися про людські стосунки, про те, якими повинні бути життєві цінності людини, вчитися шукати своє місце в житті, жити за законами добра, совісті, справедливості, милосердя...
Захід провела провідний бібліотекар читального залу Іваничівської ЦРБ Приймак Ірина.

      






Немає коментарів:

Дописати коментар