Шукати в цьому блозі

середу, 9 листопада 2011 р.

Обласний семінар

9 листопада в Іваничівській ЦРБ пройшов обласний семінар працівників районних, міських бібліотек для дітей, що відповідають за ведення бібліографічної роботи на тему "Інформаційно-бібліографічне забезпечення юних користувачів: інновації та пріоритети".
Робота учасників семінару розпочалася в бібліотеці с. Милятин, де вони ознайомились з роботою даного закладу, бібліотекар Максимчук Любов Федорівна поділилася з планами та задумами на майбутнє.



Продовження семінарських занять проходили в читальному залі Іваничівської ЦРБ, де були розглянуті такі теми: "Бібліотека та влада: спілкування, взаєморозуміння, співпраця", "Соціокультурні установи району: перспективи їх розвитку", "Основні тенденції розвитку культурно-освітніх установ Волині в сучасних умовах", "Бібліотека - як центр культурних та соціальних ініціатив", "Бібліотека для дітей - мобільний центр інформації, духовного збагачення підростаючого покоління" та інші. У семінарі взяли участь представники з області(Граніч Н. В., директор обласної бібліотеки для дітей; Ленартович М. В., завідуюча відділом естетичного виховання обласної бібліотеки для дітей; Юхта М. М., завідуюча інформаційно-бібліографічним відділом обласної бібліотеки для дітей; Ушлова А. В., головний бібліограф інформаційно-бібліографічного відділу обласної бібліотеки для дітей; Гапіч О. С., заступник директора обласної бібліотеки для дітей), Іваничівської районної державної адміністрації (Матвіюк В. П., заступник голови райдержадміністрації), районної ради (Голодюк Р. П., заступник голови районної ради), відділу культури і туризму Іваничівської РДА (Войтович Л. М., начальник відділу). Виступали Петрова О. І. - директор ЦБС, Недбайло Л. І. - заступник директора по роботі з дітьми та інші.













Немає коментарів:

Дописати коментар