Шукати в цьому блозі

неділю, 10 червня 2018 р.

Рідна домівка, рідна сім’я – тут виростає доля моя.


         Для діток учасників АТО, батьки яких перебувають в зоні бойових дій,в парку смт.Іваничі 10 червня було організовано свято  "Рідна домівка, рідна сім’я – тут виростає доля моя."  Ініціаторами проведення свята виступили:         ГО"Спілка матерів   військовослужбоців Іваничівщини", працівники районної бібліотеки.   

      В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається добра, тут вчиться шанувати свій рід,  свою землю, берегти пам’ять свого роду.Найбільше щастя і радість у житті – це діти. Їх веселий сміх, життєрадісні обличчя, повсякденні відкриття, безпосередність і цікаві очі не можуть не зворушити душу. Заради них ми готові на все. Але скільки треба мудрості, сили, любові, щирості, терпіння і доброти вкласти в їхні серця, щоб діти виросли справжніми людьми. Адже від того, якими ми їх виховаємо, чому навчимо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а і майбутнє усієї країни.Тож на святі найповажнішими гостями були діти.

 З привітальним словом виступив селищний голова Федір Войтюк.
Згадали поіменно і вшанували хвилиною мовчання наших героїв-земляків:
Михайло Грицюк – уродженець села Милятин;Володимир Якобчук – уродженець села Литовеж;Ігор Кантор – уродженець села Грибовиця;Володимир Пушкарук – уродженець села Мовники;Сергій Дармофал – уродженець села Волиця (захоронений у селі Колона);Станіслав Потапчук – уродженець села Радовичі;Ігор Пугач – уродженець села Осмиловичі;Валерій Янчук – уродженець смт Іваничі;Анатолій Артеменко – уродженець села Нова Лішня;Віктор Рупа – уродженець села Хренів.


 Багато цікавих віршів діти прочитали для своїх мам,бабусь,дідусів,та всіх зворушив вірш, який читала Ховайло Христина "Мій тато-Герой".
       В пам'ять про татусів,які захищаючи нашу неньку Україну загинули  у боях в небо були випущені білі кульки.
В цю мить маленький син, загинувшого  Михайла Грицюка сказав зворушливі слова:"Полетіли до тата."


 А далі були різноманітні конкурси: " Ми з мамою красуні","Найдовша коса","Патріотична стрижка чи зачіска","Вишиванка з бабусиної скрині" та інш.














З  правами дітей учасників АТО ознайомила Надія Адамович.
Ведучими свята були бібліотекарі Ліля Оліфір та Світлана Макарова.

                                                   

Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" разом з фондом народного депута Ігоря Гузя  організували для діток розваги.

1 коментар: