Шукати в цьому блозі

середу, 20 вересня 2017 р.

"Міжнародний день миру: історія і значення свята"



     21 вересня світ відзначає Міжнародний День Миру. Для  багатьох людей  у сучасному світі мир - це не більш, ніж казкова мрія. Люди живуть у кайданах, в атмосфері страху. 
      Раніше для нас, українців, мир - це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки-України було спокійно,  але відбулися різкі зміни, підкралося горе…

      Завдання кожного з нас, в такий тяжкий для країни час, вселяти в серця дітей віру у світле майбутнє та не ставитись байдуже до сьогодення.
         Підтримуючи такі настрої, бібліотека , спільно з викладачами та учнями музичної школи провели відео-експрес-повідомлення  з нагоди Дня миру.
      Бібліотекар Лілія Оліфір розповіла про започаткування Дня миру у світі, про символ і емблему цього свята, побажала усім мирного неба над головою. Під час проведення застосовувалися мультимедійна презентація та пісні про мир.
      Під час заходу  кожен  вихованець відчув власну важливість і  відповідальність у збереженні миру. Лише коли є мир, то можуть здійснитись усі найзаповітніші прекрасні мрії людини, її надії і помисли, тоді кожен може реалізувати себе повністю, розкрити свої здібності і таланти.






Немає коментарів:

Дописати коментар