Шукати в цьому блозі

четвер, 10 березня 2016 р.

Жінко, ти завжди велична!



     Відшуміла зима лютими морозами, сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна, звабно-приваблива красуня-весна. Саме вона увібрала в себе одне з найкращих свят – свято жінки. У день 8 Березня весь світ вшановує Жінку-матір, Жінку-трудівницю, Жінку-берегиню родинного вогнища.

     З цієї нагоди в читальному залі на чергове засідання зібралися члени клубу «Надвечір’я». Найтепліші слова привітань та щирі побажання до всіх жінок лунали від ведучих. Упродовж усього свята звучали поетичні твори, присвячені жінці, матері. Свій власний вірш продекламувала Ольга Солом’янюк і закликала підтримати мужню патріотку Надію Савченко.
     Музичним дарунком прозвучали пісні «Ніби вчора, рідна мамо», «Мамина вишня», «Мамины глаза».
     Тарас Шевченко також підносить святий образ жінки, він змальовує власний її ідеал. Присутні переконались в цьому, переглянувши відео «Тарас Шевченко… Художник з душею поета». Учасники заспівали пісні «Така її доля», «Тарасова мати», «Думи мої, думи…», «Заповіт». Вірш «Наймичка» прочитала Раїса Ансімова, а Марія Олексюк та Віра Хом’як поділилися цікавими фактами із життя поета, поєднавши з сучасністю.
     Органічним доповненням до заходу були цікаво підібрані відеосюжети.
     Усі присутні прийняли участь у святково-розважальній вікторині, яка викликала багато позитивних емоцій та подарувала гарний настрій. Найактивніші учасники були нагородженні солодкими призами. Свято завершилось дружнім чаюванням та посмішками присутніх.










Немає коментарів:

Дописати коментар