Шукати в цьому блозі

вівторок, 2 грудня 2014 р.

Барви життя

"І що таке життя, коли нема в нім болю?
Ані проблем, ані зерна журби? 
І що таке життя?
Життя - це поле бою, 
І головне у нім, душі не загубити!"

     У народі справедливо підмічено: скільки людей - стільки і долей. І дійсно, кожне життя - не лише наслідки власної розсудливості чи легковажності, а й випадку. Добре, якщо щасливого... 
     Доля розпорядилася так, що у далекому дитинстві недуга пригальмувала ріст Анатолія Витрищука і прикувала до ліжка Валентину Протопоп, але не змогла стримати їхнього творчого зростання. Вони не скорилися долі - стали знаними: Анатолій - фотомайстром, а Валентина - художницею.  Мужність для злету їм дає лише незламність духу і велика сила волі, прагнення жити в гармонії з оточуючим світом і собою. Не дивлячись на проблеми, ці люди живуть, працюють, творять, перемагають. Це мужні люди, які здатні біль і відчай переплавити в могутню енергію добра.
     До Міжнародного дня інвалідів в читальному залі розгорнуті виставки їхніх робіт.  Без перебільшення можна сказати, що ніхто не залишився байдужим від перегляду світлин А. Витрищука та графіки В. Протопоп. Талановиті, теплі душею, вони зігрівають людські серця своїм теплом, засівають їх добром.   






Немає коментарів:

Дописати коментар